Meteen naar de inhoud

Berichten dragersvereniging De Laatste Eer

De berichten met betrekking tot de Dragersvereniging De Laatste Eer.

Mei 2020,

Deze week vallen de kwitanties van de Laatste Eer weer op de (digitale) deurmat.

Vorig jaar heeft de vereniging het verzoek gedaan om uw kwitanties voortaan digitaal toe te sturen.
Bijna een kwart van de leden ontvangt de kwitanties nu digitaal!
Door het terug dringen van het gebruik van papier dragen wij mee aan een beter milieu. Wilt u in het vervolg uw kwitantie per mail ontvangen, dan verzoek ik u om uw e-mailadres door te geven aan: laatsteeer@klousuitvaart.nl.

Wilt u bij het betalen van de kwitanties uw lidmaatschap nummer vermelden. Dit voorkomt verwarring en verkeerde mutaties.

Zijn uw kinderen 18 geworden, bent u verhuisd of zijn er andere wijzigingen? Dan kunt u deze doorgeven middels een mail aan laatsteeer@klousuitvaart.nl of via de post naar Rechtestraat 118, 1483 BG De Rijp.

Februari 2019

Vanaf heden kunnen wij geen gebruik meer maken van onze bodes. Vandaar dat u het betaalverzoek per post ontvangt en wij hiervoor een opslag van € 0,87 voor de postzegel moeten rekenen.

Wilt u in het vervolg het betaalverzoek per mail ontvangen, dan verzoek ik u om uw e-mailadres door te geven aan: laatsteeer@klousuitvaart.nl.

De voordelen hiervan zijn:
U betaald geen kosten voor de postzegels en het is minder belastend voor het milieu.

Wijzigingen/verhuizingen kunt u doorgeven middels een mail aan laatsteeer@klousuitvaart.nl of via de post naar Rechtestraat 118, 1483 BG De Rijp.